Hartenbrein
Jan 2018

Tijdens een persoonlijke kleurenanalyse in een maandje geleden, bleek geel een van de kleuren wat mij kan helpen om mijn persoonlijke doelen dichter bij te halen.
Dat zelfde geel wat op eén kledingstuk na, niet in mijn kast te vinden is en wat ik heb vermeden na een bepaalde periode in mijn leven.
Annelies mijn kleurencoach vraagt voorzichtig of ik denk dat het me lukt om weer geel in mijn leven toe te voegen. Ik was er ooit dol op dus zo moeilijk kan dat niet zijn.
3 weken lang ging ik intensief op zoek naar geel, het frustreerde me, zelf in mijn favoriete winkel en de sale kon ik niet slagen. Misschien dan maar gewoon een gele kaars of bos gele bloemen?
Wintertime (online kleurentraining training) de wekelijkse mail en kleur plopt op het scherm van mijn mobiel. Geel, ook dat nog! Oudejaarsag, ik bladerde voor de zoveelste keer door een stapel tijdschriften en zelfs een gele collage wil niet lukken. Ik nam mij voor om zaterdag iets bereikt te hebben in deze kleur, ik baal inmiddels van Geel.

Vrijdag liep ik langs mijn favorieten kledingwinkel, er hangt een leuk geel jurkje in de etalage. In de spiegel lijk ik een zak aardappelen, niet heel charmant dus dat werd het niet. Toch loop ik tevreden de winkel uit met een gele trui en t-shirt.
Vanmorgen alweer mijn nieuwe kleur in de onine training, Grijs. Niks ervan, ik begin nog maar net met geel.
Besluit al het geel wat ik om mij heen zie te verzamelen en geef de clienten op mijn werk de opdracht om hetzelfde te doen. 
Samen maken we een feestje van geel en inderdaad “zo moeilijk is het niet”!