Fantastische ideeen en mooie dromen.

Na een heerlijke zomer heeft ze haar eerste werkdagen weer achter de rug. Ze gaat niet met tegenzin naar haar werk maar eigenlijk zou ze wel iets anders willen. Het zou heerlijk zijn weer iets nieuws te ondernemen, iets waar ze energie van krijgt en waar ze blij van wordt. Ze heeft steeds fantastische ideeën en mooie dromen, als het moment in zicht lijkt te komen en ze daadwerkelijk stappen wilt ondernemen wordt ze overweldigd en daar is dat zinnetje weer; Het is nu niet het juiste moment en het daaropvolgende excuus: de kinderen, mijn partner en financieel is het nu lastig. Zo waren er altijd excuses waardoor het moment steeds verder vooruitgeschoven werd maar ooit, ooit gaat ze alles anders doen.

Ik herken het, ook ik stelde ik mijn plannen uit. Als startende en zelfstandig ondernemer durfde ik er ook nog niet helemaal voor te gaan. Ik zag alle beren op de weg, alles wat mis kon gaan zou me vast overkomen en misschien hadden ze ook wel gelijk, waarom zou ik er wel een succesvolle onderneming van kunnen maken?
Tot het moment dat ik mij realiseerde dat is risico’s moest durven nemen om vooruit te kunnen komen en niets doen voor mij ook letterlijk stilstand betekende.
Als alleenstaande moeder met een koophuis nam ik een behoorlijk risico en een aantal maanden geleden zelfs nog zo een. Beiden keren heeft het me laten groeien zowel in mijn persoonlijke ontwikkeling maar zeker ook op financieel gebied. Ik sluit niet uit dat ik nog eens zo’n besluit zal nemen.

Of je nu stappen wilt zetten op werkgebied, jouw gezondheid wilt verbeteren, succesvol wilt ondernemen, je droomhuis wilt kopen, je rekeningen makkelijker wilt kunnen betalen of wilt daten met jouw droompartner. Het is NU tijd!
Misschien voel je alleen dat je iets anders wilt of dat het anders moet en heb je geen idee in welke richting je het moet zoeken, dan is dit zeker jouw tijd.

Het maken van een visionbord is een creatieve en krachtige manier om jouw richting te bepalen en een essentieel puzzelstukje om je dromen te verwezenlijken. Tijdens de visionborddag lezen we samen jouw bord, je leert meer over de betekenis van de door jouw gekozen kleuren, hoe deze van invloed zijn op je acties, hoe ze jouw op weg kunnen helpen, waar jouw kracht ligt en misschien ook je strubbelingen laten zien.
Je leert hoe jij jouw visionbord kunt gebruiken en begrijpt waardoor het eerder niet is gelukt om je doelstelling te realiseren. Nu je dromen kunt zien, ben je in staat om ze te realiseren. Je weet; niets doen is stilstaan.

Na een heerlijk dag waarbij jouw dromen steeds duidelijker werden, ga je met een concrete actie naar huis en wordt jouw bord een echte blikvanger in jouw huis.

Ben je klaar om actie te ondernemen of je dromen te ontdekken?
Er zijn nog een aantal plekken vrij voor de visionborddag op 15 september. Meer informatie vind je op hartenbrein.nl  en natuurlijk beantwoord ik graag je vragen, stuur dan een mail naar info@hartenbrein.nl

Liefs Katja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *